Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /web/se/www.avaloo.se/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 4766
Köp Hemsida som skapar affärer och nya kunder - Avaloo Webbyrå Värmdö och Nacka

Webbutveckling i WordPress

Proffesionella hemsidor med besökaren i fokus

Så här går det till:

  • 1. Behovsanalys 15%
  • 2. Lösningförslag 30%
  • 3. Uppstartsmöte 35%
  • 4. Design 60%
  • 5. Programmering 90%
  • 6. Lansering 100%
Webbutveckling i WordPress
Att skapa en professionell hemsida som tilltalar besökarna och fyller sin funktion genom att tillföra nytta för affärerna kräver noggrannhet in i minsta detalj. Givetvis behöver webbplatsen som skapas stämma överens med den övriga grafiska profilen som företaget eller organisationen har men även bakgrunden som inte syns behöver vara lika noggrant uppbyggd. Det är där vi gör det absolut yttersta för att skapa en framgångsrik hemsida som blir företagets ansikte utåt och skapar affärer.

Struktur och Planering

För att göra en hemsida tilltalande för besökare och ge dem en klar bild av vad din verksamhet innehåller och vad ni erbjuder krävs det en klar struktur i uppbyggnaden av allt från menyer till innehållsplacering. Och givetvis en snygg design som följer den grafiska profilen det är en detalj som genomsyrar planeringen av en ny hemsida och i vissa fall är det ett perfekt tillfälle att uppdatera den grafiska profilen i samband men lanseringen av den nya sajten.

Mobilanpassad Hemsida i WordPress

Som standard är dom flesta teman mobilanpassade eller responsiva för att synas lika bra på en vanlig dator, surfplatta eller en mobiltelefon. Vi säkerställer att hemsidorna vi producerar är full repsonsiva och mobilanpassade. Detta är en väldigt viktig del för att få en bra resultat när det kommer till sökoptimering av sidan då mer än 50% av alla dagens sökningar på Google sker på en mobilenhet.

Sökoptimering av Hemsidan

Vi bygger alltid hemsidorna för våra kunder sökoptimerade för att dom skall vara optimala ur ett sökmotor perspektiv med alla bakomliggande parametrar uppsatta på rätt sätt. Detta skapar dom bästa förutsättningarna för ett fortsatt SEO arbete med länkningar m.m.

WordPress som verktyg

Vi använder uteslutande WordPress för framställning av hemsidor då vi anser att det är det mest kraftfulla och fullständiga verktyget som finns tillgängligt i dagen läge. WordPress tillåter även kunder att själva gå in och skriva nya inlägg eller ändra informationen på webbplatsen även efter att vi har producerat sidan. Det kan vara enklare saker som att ändra texter, göra nyhetsinlägg eller ändra i kontaktlistan när personal börjar och slutar. Vi finns givetvis för dom mer avancerade förändringarna som kan behövas löpande eller om ni som kund inte har tid eller möjlighet att göra dom förändringarna som behövs.

Vi har lång erfarenhet av design, utveckling och producering av hemsidor och grafiska detaljer detta innebär att vi kan väldigt mycket mer än bara WordPress men har valt specialiserat oss på att använda WordPress som verktyg.

Avaloo AB

Angöringsvägen 27

139 55 Värmdö

[DISPLAY_ULTIMATE_PLUS]

Dags att ta nästa steg mot en hemsida som uppfyller affärsnyttan?

Kontakta oss för en förutsättningslös diskussion om vad en ny hemsida kan göra för era affärer. Hör av er med era ideér och drömmar så ser vi till att förverkliga dom tillsammans.

Avaloo Webbyrå Värmdö arbetar med webbdesign som innebär att vi designar och bygger proffsiga hemsidor för våra kunder. Vi arbetar även med Sökoptimering av hemsidor för att kunderna behöver den bästa SEO för bästa sökplaceringar. Vi gillar att arbeta nära våra kunder så söker du en Webbyrå på Värmdö eller Webbyrå i Nacka är vi det självklara valet. Vi är även ett självklart val för kunder som söker en Webbyrå i Stockholm.