Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /web/se/www.avaloo.se/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 4766
Sökoptimering av Hemsidor - Avaloo Webbyrå Värmdö och Nacka

Sökoptimering av Hemsida

Vi ser till att din hemsida hamnar rätt i sökresultaten

Sökoptimering är avgörande för att få besökare till hemsidan.

 

Vad är viktigast i sökoptimeringen?

  • On-Page Optimering 50%
  • Off-Page Optimering 50%

Både On-Page och Off-Page optimering av en hemsida är lika viktiga men att först göra en korrekt On-Page optimering är första steget mot att få en hemsida med bra placering i sökresultaten.

On-Page optimering av hemsida
Det räcker inte med en snygg design i dagens läge för att placera sig bra i sökresultaten på sökmotorer som exempelvis Google. Det behövs mer arbete bakom kulisserna för att en hemsida skall vara tilltalande för sökmotorerna.

On-Page optimering av hemsidan

Den första delen av sökoptimering av hemsidan görs på själva hemsidan och det innebär att man bygger sidan på ett korrekt sätt och att man bestämmer sig för vilka sökord man vill synas i sökmotorerna. En sökordsanalys ligger till grund för vilka sökord man väljer att optimera hemsidan för. Man får göra en avvägning på styrkan på domänen man har hemsidan på gentemot hur stor konkurrens ett specifikt sökord har. Ibland räcker det med en korrekt sökoptimerad sida för att hamna fullt tillräckligt bra i sökresultaten.

Off-Page optimering och länkbygge

En hemsidas styrka avgörs av vilka länkar som finns till sidans domän. Det är lätt att tro att fler länkar ger mer kraft, men det är inte hela sanningen korrekta länkar ger mest kraft. För att förklara det snabbt och enkelt kan man säga att länkar från en hemsida som är i samma bransch som din egen er mer kraft än en lika stark hemsida i en helt annan bransch. Ett bra tips på länkar är exempelvis länkar man kan få genom att fråga leverantörer och samarbetspartners. Har du lite tur är dina konkurrenter inte införstådda med sökoptimering av deras hemsida och då kan du komma långt upp i sökresultaten genom en bra on-page optimering och länkar från exempelvis leverantörer. Räcker inte detta så kan man mer aktivt bygga länkar för att stärka domänen dom din hemsida ligger på.

Adwords och SEM (Search Engine Marketing)

För att synas i sökresultaten innan en sökoptimering har gett resultat kan man använda sig av annonsering på Google Adwords. Styrkan i Adwords är att man kan styra men många parametrar vilka annonserna skall visas för och därmed hålla nere sin budget för Adwords. Om du exempelvis lagar tak i Stockholm finns det ingen anledning för att betala för besökare från andra städer. Givetvis är det bra att använda sig av Adwords även om man ligger bra till i dom organiska sökresultaten. Det är lätt att sätta en budget att hålla sig till med Adwords.

Avaloo AB

Angöringsvägen 27

139 55 Värmdö

[DISPLAY_ULTIMATE_PLUS]

Dags att ta nästa steg mot en hemsida som uppfyller affärsnyttan?

Kontakta oss för en förutsättningslös diskussion om vad en ny hemsida kan göra för era affärer. Hör av er med era ideér och drömmar så ser vi till att förverkliga dom tillsammans.

Avaloo Webbyrå Värmdö arbetar med webbdesign som innebär att vi designar och bygger proffsiga hemsidor för våra kunder. Vi arbetar även med Sökoptimering av hemsidor för att kunderna behöver den bästa SEO för bästa sökplaceringar. Vi gillar att arbeta nära våra kunder så söker du en Webbyrå på Värmdö eller Webbyrå i Nacka är vi det självklara valet. Vi är även ett självklart val för kunder som söker en Webbyrå i Stockholm.