Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /web/se/www.avaloo.se/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 4766
Applewatch.se - Avaloo Webbyrå Värmdö och Nacka

Tanken med Apple Watch bloggen är det osunda och smått nördiga intresset av tekniska prylar skall få en ventil att komma ut och delas med av till världen, eller mest i det här fallet Sverige eftersom bloggen enbart är skriven på svenska. Bloggen innehåller i förstahand information om just det Apple Watch men kommer över tid att innehålla mer information om flera av Apples produkter och produktnyheter. Det kan även tänkas slinka in ett och annat inlägg om andra tillverkares produkter.

Eftersom domänen till bloggen är så bra så är det ett kul projekt att Sökmotoroptimera den enligt konstens alla regler och se vad det ger i rankningsresultat. Och resultaten direkt när bloggen blev indexerad av Google var ganska bra med tanke på att domänen var helt ny utan någon som helst historik och hade inga inlänkningar överhuvudtaget.

Framtiden får utvisa vad resultaten blir med lite länkarbete och fortsatt SEO arbete och bloggande!

För lite nördfakta gå gärna in på www.applewatch.se och läs.