Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /web/se/www.avaloo.se/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 4766
Snyggt Designade Hemsidor i WordPress - Avaloo Webbyrå Värmdö och Nacka

Webbdesign i WordPress

Fånga besökaren med en genomtänkt och tilltalande design
Webbdesign i wordpress

Mobilanpassad hemsida i wordpress

Man har ungefär tre sekunder på sig att fånga en besökare innan dom bestämmer sig att söka sig vidare eller fortsätta utforska en hemsida. Det är här designen är avgörande för att få besökare att känna sig välkomna och stanna på sidan.

 

Webbdesign av en hemsida

Dom flesta sidor har en startsida som för besökaren vidare in på hemsidan. Första sidan måste därför innehålla information som besökaren få ta del av direkt tillsamman med uppmaningar till handling. Som exempel har vi själva en tilltalande och vacker bild när man kommer in till oss med två knappar där besökaren direkt kan se vad vi tillhandahåller för tjänster och vad vi anser oss vara bäst på. Detta gör att besökaren känner sig trygg och att den kan gå vidare direkt till nästa del av sidan. Olika hemsidor kräver olika delar beroende på vad syftet är med sidan. Vi gör alltid en analys och genomgång med kunden för att lära oss mer om era besökare för att kunna framställa en tilltalande design av hemsidan specifikt för era besökare.

Designprofil på en hemsida

Man följer i möjligaste mån en redan inarbetad designprofil som är befintlig för företaget eller organisationen men det finns vissa begränsningar där man kan få skala ner eller göra en alternativ design för att inte försvåra för besökarna att ta sig runt på hemsidan. Många kunder tar hjälp av oss för att ta fram en ny designprofil i samband med att vi gör om deras hemsida. Det är ett perfekt tillfälle att göra ett byte av profilen när man har möjlighet att promota den nya profilen med en ny hemsida.

Navigering på hemsidan

Navigeringen är en av dom absolut viktigaste delarna om inte den mest viktigaste delen av en hemsida. Här krävs det att besökaren enkelt förstår strukturen och kan klicka sig fram till den informationen dom är intresserade av utan att behöva stanna upp och fundera. En genomtänkt och strukturerade meny tillsammans med en lättanvänd design gör att besökarna stannar längre på sidan och inte söker sig vidare till dina konkurrenter.

Mobilanpassad hemsida

I dag när nästan alla har en smartphone är det avgörande att hemsidan är mobilanpassad eller responsiv som det även kallas för att alla besökare oavsett enhet ska få samma upplevelse när dom besöker en hemsida. Över 50% av alla sökningar på Google sker idag på en mobilenhet eller en surfplatta och det innebär att hälften av besökarna eller på en hemsida inte får en korrekt visning av sidan om den inte är mobilanpassad.

Avaloo AB

Angöringsvägen 27

139 55 Värmdö

[DISPLAY_ULTIMATE_PLUS]

Dags att ta nästa steg mot en hemsida som uppfyller affärsnyttan?

Kontakta oss för en förutsättningslös diskussion om vad en ny hemsida kan göra för era affärer. Hör av er med era ideér och drömmar så ser vi till att förverkliga dom tillsammans.

Avaloo Webbyrå Värmdö arbetar med webbdesign som innebär att vi designar och bygger proffsiga hemsidor för våra kunder. Vi arbetar även med Sökoptimering av hemsidor för att kunderna behöver den bästa SEO för bästa sökplaceringar. Vi gillar att arbeta nära våra kunder så söker du en Webbyrå på Värmdö eller Webbyrå i Nacka är vi det självklara valet. Vi är även ett självklart val för kunder som söker en Webbyrå i Stockholm.